Markdræn renses og vedligeholdes

​Hos Dørken Maskinstation tilbyder vi punktreparation og vedligeholdelse af markdræn i Thyregod, Brande og Give hos både private, erhverv og det offentlige, som har problemer med oversvømmelser. Vi har mange års erfaring inden for vedligeholdelse og rensning af markdræn på alle størrelser grunde og er yderst grundige omhyggelige.

Har du nogle marker eller en grund, der har brug for tilsyn af dræn, så yder vi en service af høj kvalitet. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelse samt punktreparationer.

Lokalisering af tilstopning eller brud på markdræn

Vi er professionelle fagfolk, der har serviceret mange forskelligartede kunder med vedligeholdelse af markdræn, så de bliver fri for oversvømmelser.

Er din mark oversvømmet, hjælper vi gerne med at lokalisere eventuelle tilstopninger, brud eller aflejringer. Vi hjælper også gerne på fodboldbanen samt ved vejunderføringer. Vi har ekspertise inden for alle typer markdræn, hvilket tæller fra omfangsdræn til konventionel dræning af marker.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Skal vi hjælpe dig med vedligeholdelse eller rensning af markdræn? Kontakt os endelig for et konkret tilbud på opgaven, så vi kan sikre dig mod eventuelle oversvømmelser. Du kan kontakte os på telefon 40 10 46 84 eller skrive til kt@doerkenmaskinstation.dk.​

firmaoplysninger

Dørken Maskinstation A/S​

Øster Dørkenvej 2, 7323 Give

​​​Telefon: 23 39 89 09​ / ​40 10 46 84

​E-mail: kt@doerkenmaskinstation.dk

​CVR: 18532042​

✭✭✭✭✭

5/5 stjerner på Google