Stoppet toilet – den klarer vi

Har du problemer med et stoppet toilet? Så skal du bare kontakte os hos Dørken Maskinstation i Give. Vi udfører slamsugning og kloakspuling for kunder i områder nær Nørre Snede, Givskud og Ejstrupholm.

Få hjælp hurtigt

Et stoppet toilet kommer altid, når du mindst venter det, og det er også svært at forudsige, hvornår problemet vil komme. Derfor kan man som regel først reagere, når toilettet allerede er stoppet, og så skal hjælpen gerne kunne komme hurtigt.

Der kan være mange forskellige grunde til et stoppet toilet eller afløb, men uanset hvad er det et problem, der skal løses hurtigt.

Alt hvad du skal gøre er at ringe til os, så rykker vi ud til adressen og kan genetablere aftrækket til dit kloaksystem ved hjælp af slamsugning eller slamspuling, hvorefter du kan bruge dit toilet igen.

Har du et stoppet toilet? Så kontakt os

Det er som nævnt aldrig til at vide, hvornår man får problemer med et stoppet toilet, og derfor kan vi altid kontaktes, både hverdag og weekend, hvis du har brug for vores assistance. 

Ring til os på telefon 23 39 89 09 / 40 10 46 84 eller skriv til vores e-mail kt@doerkenmaskinstation.dk​, hvis du har nogle spørgsmål.

firmaoplysninger

Dørken Maskinstation A/S​

Øster Dørkenvej 2, 7323 Give

​​​Telefon: 23 39 89 09​ / ​40 10 46 84

​E-mail: kt@doerkenmaskinstation.dk

​CVR: 18532042​

Dørken Maskinstation A/S
Øster Dørkenvej 2,
7323 Give